Boek een workshop Breinhelden, doordacht werken aan executieve functies

De auteurs kunnen een workshop verzorgen binnen uw organisatie. Er zijn workshops mogelijk voor verschillende doelgroepen, zoals leraren (basisonderwijs en voortgezet onderwijs), remedial teachers, coaches, behandelaren, pedagogische medewerkers (kinderopvang) of ouders. De workshop kan geheel worden aangepast aan jullie wensen. Met onze Breinkrachtontdekdozen maak je kennis met de verschillende executieve functies. In de workshop leer je alle ins en outs over Breinhelden, van hoe het is opgebouwd tot hoe je ermee werkt in de klas.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod zouden kunnen komen:

  • Wat zijn executieve functies? Hoe vertalen die zich naar Breinkrachten?
  • Waarom is het belangrijk aandacht te besteden aan de Breinkrachten?
  • Hoe kun je kinderen betrekken bij het versterken van Breinkrachten?
  • Wat kun je doen in de klas? Bij de verschillende vakken / lessen?
  • Hoe kun je Breinhelden inzetten? Wat onderscheidt Breinhelden van de andere materialen die reeds op de markt zijn? Hoe kan het elkaar aanvullen?
  • Wat is de rol van opvang, school en ouders?
  • Wat kunnen ouders doen?
  • Hoe kom je met elkaar (kind, school, ouders, educatieve partner) tot één aanpak en taal?

Uiteraard is het mogelijk om bij andere onderwerpen stil te staan. Onze workshop is een interactieve kennismaking met Breinhelden. Wil je echt de diepte in? Boek dan een training.

Op uw locatie dient een digibord (of laptop met beamer en wifi) beschikbaar te zijn.

Kosten

BOEK VOOR DE ZOMERVAKANTIE van 2020 en profiteer van deze voordelige prijs: De workshop voor leerkrachten duurt 2,5 tot uur en is mogelijk vanaf € 650,- per groep op uw eigen locatie. Een online workshop via ZOOM voor het hele schoolteam kost € 600,-

De workshop voor ouders duurt 1,5 uur en is mogelijk vanaf € 350,- per groep op uw eigen locatie.

Voor al onze workshops geldt: De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op de groepsgrootte en eventuele reisvergoeding.

Ben je RT-er, coach of andere professional? We kunnen deze workshop voordelig aanbieden als je zelf minimaal 20 deelnemers en een locatie regelt. De kosten bedragen € 55,- per deelnemer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar info@breinhelden.nl. U komt direct in contact met één van de auteurs. Zij beantwoorden uw vragen graag en sturen u indien gewenst een offerte.

Beide auteurs zijn werkzaam bij De Praktijk4Kids, dit is een CRKBO-gecertificeerde instelling wat inhoudt dat over de workshopskosten geen btw afgedragen hoeft te worden.

Ook mogelijk in Vlaanderen! Mail voor meer informatie en de prijzen over een workshop in Vlaanderen naar bovengenoemd emailadres.