Boek een workshop Breinhelden, doordacht werken aan executieve functies

Wij kunnen voor u een workshop verzorgen binnen uw organisatie. De workshop kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Met onze Breinkrachtontdekdozen maakt u kennis met de verschillende executieve functies. In de workshop leert u alle ins en outs over Breinhelden, van hoe het is opgebouwd tot hoe u ermee werkt in de klas.

U weet na de workshop:

  • Wat executieve functies zijn en hoe deze zich vertalen naar Breinkrachten.
  • Waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan de Breinkrachten.
  • Hoe u kinderen kunt betrekken bij het versterken van Breinkrachten.
  • Wat u kunt doen in de klas bij de verschillende vakken en/of lessen.
  • Hoe u Breinhelden kunt inzetten en wat Breinhelden onderscheidt van de andere materialen die reeds op de markt zijn.
  • Wat de rol is van de leraar.
  • Hoe u met elkaar (kind, school, ouders) tot één aanpak en taal komt.

Uiteraard is het mogelijk om bij andere onderwerpen stil te staan. Onze workshop is een interactieve kennismaking met Breinhelden. Wil je echt de diepte in? Boek dan een training.

Op uw locatie dient een digibord (of laptop met beamer en wifi) beschikbaar te zijn.

Kosten

De incompany-workshop voor leerkrachten duurt 2,5 tot 3 uur en is mogelijk vanaf € 1195,- per groep op uw eigen locatie of online via Zoom. Niveau: HBO+.

Voor al onze scholing geldt: De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op de groepsgrootte, eventuele reisvergoeding en het op maat maken van de workshop zodat deze bij uw setting of vraagstukken past.

 

Online per open inschrijving!

Lukt het niet om met het hele team aan te haken? Of werk je in een klein schoolteam? Nu is het voor leraren en andere onderwijsprofessionals ook mogelijk om zich per open inschrijving aan te melden voor een online workshop. Wil je meer weten? --> Klik hier!

 

 

Gegeven door één van de auteurs!

De scholing wordt gegeven door één van de auteurs. Beide auteurs zijn werkzaam bij De Praktijk4Kids, dit is een CRKBO-gecertificeerde instelling wat inhoudt dat over de workshopskosten geen btw afgedragen hoeft te worden.

 

Deze workshop is terug te vinden in de catalogus van het Lerarenportfolio onder nummer 00101-05284

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar info@breinhelden.nl. U komt direct in contact met één van de auteurs. Zij beantwoorden uw vragen graag en sturen u indien gewenst een offerte.

Ook mogelijk in Vlaanderen! Mail voor meer informatie en de prijzen over een workshop in Vlaanderen naar bovengenoemd emailadres.

Lees hier onze voorwaarden: Algemene voorwaarden