Veelgestelde vragen

We werken niet met zichtzendingen. Bij de uitgeverij zijn proefhoofdstukken op te vragen. Stuur een mail naar info@bazalt.nl en vraag daar de proefhoofdstukken aan! We raden je aan ook onze boekpresentatie te bekijken. Hierbij krijg je ook al een inkijkje in het boek!

Dat is niet mogelijk. De downloads zijn er alleen in pdf. Dit heeft met het auteursrecht te maken. Vragen hierover? Stuur een mailtje naar de uitgeverij via info@bazalt.nl. 

Voor onze vormgeving hebben we een comic-stijl gehanteerd. Binnen deze stijl hebben figuren altijd maar 4 vingers. Daarbij zijn Effi en Furon niet terug te voeren op een etniciteit, bevolkingsgroep of groep personen. Zo kan ieder kind zich ermee identificeren. Overigens is het op de Breinheldenplaneet heel gewoon om 4 vingers te hebben, dat heeft iedereen daar. ūüôā

De ene groep 8 is de andere niet. Soms zijn kinderen nog erg speels en soms zijn ze 'al zo groot'. Daarom hebben we in het deel voor groep 7/8 open gelaten of je gebruik maakt van het Breinheldenthema. Wat je sowieso wel gebruikt zijn de symbolen en Breinkrachtnamen. Zo blijf je met kinderen over executieve functies praten in voor hen begrijpelijke termen. Uiteraard kun je ze ook vertellen hoe de Breinkrachten 'echt' heten. Kijk dus goed naar je groep. Het is helemaal niet erg als je het Effi-en-Furon-jasje uittrekt. 

Op verzoek kunnen wij een certificaat verzorgen. Stuur hiervoor een mailtje naar administratie@breinhelden.nl. 

Dat kan zeker! Aan het begin van het schooljaar worden de auteurs veel gevraagd, dus wees snel met boeken. Stuur een mailtje naar administratie@breinhelden.nl 

De auteurs verzorgen deze bijeenkomst in de regio Alphen aan den Rijn desgewenst op locatie. Buiten de regio is dit alleen online mogelijk.

Ook dat is mogelijk! De auteurs leveren ook diensten op het gebied van ouderbijeenkomsten, aansluiten bij kind- en groepsbesprekingen als het gaat om executief functioneren.

In de regio Alphen aan den Rijn kan dat desgewenst op locatie. Buiten de regio kan dat online. 

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Nu ook workshops online per open inschrijving

Volg de workshop online per open inschrijving! Leer meer over hoe je Breinhelden kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

We social!