Training Breinhelden

Een unieke kans! Schrijf je in voor de Breinheldentraining. Gegeven door één van de auteurs. Het Breinheldenprogramma draagt bij aan de ontwikkeling van toekomstige volwassenen. Slim zijn is geen synoniem voor succes. Dat weten we inmiddels. Het gaat om hoe goed je in staat bent je executieve vaardigheden in te zetten. Deze executieve vaardigheden vinden hun vertaling in de Breinkrachten welke centraal staan in het Breinheldenprogramma.

In deze training leer je niet alleen het programma beter kennen. Je leert ook meer over de theorie achter het programma en waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan executieve functieversterking. Ook is er veel aandacht voor de rol van de leerkracht en is er ruimte voor een vertaalslag naar jouw eigen klassensituatie.

Op dag 1 leer je het Breinheldenprogramma kennen en leer je meer over executieve functietheorie. Je kunt aan de hand van dag 1 met een vertrouwd gevoel starten aan het programma. Activiteiten worden doorgesproken en hier en daar worden extra suggesties gedaan door de auteur. Op dag 2 is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Ook is er aandacht voor de activiteiten die je nog in de klas moet gaan uitvoeren. Er is veel ruimte voor de vragen die je hebt. Er is steeds een terugkoppeling naar de theorie.

Na dag 2 lever je de opdracht in. De opdracht is gericht op de theorie of op de praktijk, afhankelijk van jouw voorkeur. Op dag 3 komen alle cursisten samen voor een terugkommoment. Er wordt geëvalueerd en er is ruimte voor vragen. Als je in de praktijk tegen dingen aanliep, kun je dat delen in de groep. Je ontvangt praktische tips en adviezen. De opdrachten worden op dag 3 aan elkaar gepresenteerd.

Er wordt validatie aangevraagd bij RegisterLeraar. Bij het voldoende afronden van de opdracht en bij voldoende aanwezigheid ontvangt de deelnemer een certificaat.

Training-Breinhelden-Schoolprogramma-Onderwijs-Emoties-2

Kosten

€ 395 euro per persoon.

De training wordt verzorgd door De Praktijk4Kids. Beide auteurs zijn hier werkzaam. De Praktijk4Kids is een CRKBO-gecertificeerde instelling wat inhoudt dat over de cursuskosten geen btw afgedragen hoeft te worden.
Je dient zelf het programma voor jouw groepscluster aan te schaffen. Klik hier om het programma aan te schaffen.

Incompany

Het is ook mogelijk om deze training incompany te boeken. Afhankelijk van uw wensen wordt een op maat gesneden training verzorgd door één van de auteurs. Alhoewel nog niet alle delen uitgegeven zijn, is het wel mogelijk om deze training incompany te boeken.

Bent u benieuwd naar de kosten? En de inhoudelijke invulling? Stuur een mail naar: info@breinhelden.nl 

Een incompanytraining is ook mogelijk in Vlaanderen! Mail voor informatie over de Vlaamse opzet en prijzen naar bovengenoemd emailadres!

Data

De training loopt gedurende het schooljaar 2019/2020. Op dat moment is naast het deel voor groep 1/2 ook het deel voor groep 3/4 uitgegeven.

Locatie Alphen aan den Rijn:

Eerste dag: woensdag 2 oktober 2019 van 13.30 tot 16.30 uur.

Tweede dag: woensdag 5 februari 2020 van 13.30 tot 16.30 uur.

Terugkomdag:  10 juni 2020 van 13.30 tot 15.30 uur.

Locatie, aanmelden en meer info

Trainingslocatie Alphen aan den Rijn:                         De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn

Aanmelden of meer info: info@breinhelden.nl

De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers.