Training voor scholen

Een unieke kans! Boek voor uw (school)team een Breinheldentraining. Gegeven door auteur Belinda Herrewijn. Met deze training til je het Breinheldengebruik op jouw school naar een hoger niveau!

 

Training voor scholen

In deze training leer je niet alleen het programma Breinhelden beter kennen. Je leert ook meer over de theorie achter het programma en waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan executieve functieversterking. Ook is er veel aandacht voor jouw rol als leraar en is er ruimte voor een vertaalslag naar jouw eigen werksetting. De training wordt op drie dagdelen gegeven verspreid over het schooljaar. De training is op HBO-post niveau. Naast het verplicht bijwonen van de trainingsmomenten is er ook literatuur die moet worden gelezen.

 

Training Breinheldenschool

Het is mogelijk om Breinheldenschool te worden. Naast de training (zoals hierboven beschreven) ronden alle teamleden ook opdrachten af die gekoppeld worden aan de te bestuderen literatuur. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt.

Benieuwd naar andere Breinheldenscholen? Klik hier.

 

Incompany

1. Training voor scholen

incompany live/online: Vanaf € 3625,-

2. Training voor scholen - Breinheldenschool

incompany live/online: Vanaf € 4345,-

Voor een groep tot en met 20 personen. De prijs is afhankelijk van het totaal aantal personen, eventuele reis-/tijdkosten en inhoudelijke voorkeuren. We rekenen het je graag voor.

Recensie

Meester Niels van De Tweeklank

Het traject om een Breinheldenschool te worden is in mijn ogen beter dan andere cursussen voor leerkrachten. Je gaat samen met je team op een leuke manier aan de slag om beter begrip te krijgen van het idee achter de Breinkrachten. Genoeg kennis en samenwerking met teamleden zorgt ervoor dat er een basis in de school ligt die zorgt voor een vakoverstijgende verbetering van het onderwijs. Het traject vraagt ook van jou als teamlid om je breinkrachten goed in te zetten!
 
Om Breinheldenschool te worden ga je nog dieper de literatuur in om tot een hoger niveau van begrip te komen. Het behalen van het predikaat voor de school en het expertcertificaat voor de leerkracht is niet zomaar iets. Je moet er echt voor werken! Het is fijn dat de opdracht binnen het traject een praktisch plan oplevert om binnen de school te gebruiken bij kinderen die meer nodig hebben dan de basislessen over de breinkrachten. Zo timmer je ook voor deze groep aan een set met vaardigheden voor een succesvolle schoolcarrière.

Het team van De Regenboog

Wij hebben de training gevolgd en hebben daarbij heel veel geleerd over de achtergronden. Hierdoor kunnen de leraren Breinhelden nog beter inzetten. We hadden specifieke punten ingebracht die verwerkt werden in de training. Zo was het voor ons echt op maat. We gebruiken Breinhelden in de hele school. En het werkt heel erg fijn. Ook de BSO hanteert de begrippen nu. 

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Je vindt daar misschien het antwoord dat je zoekt, zoals of het mogelijk is om een zichtzending te ontvangen enzovoort. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!