Training voor scholen

Een unieke kans! Boek voor uw (school)team een Breinheldentraining. Gegeven door één van de auteurs. Met deze training til je het Breinheldengebruik naar een hoger niveau!

 

Training voor scholen

In deze training leer je niet alleen het programma Breinhelden beter kennen. Je leert ook meer over de theorie achter het programma en waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan executieve functieversterking. Ook is er veel aandacht voor jouw rol als leraar en is er ruimte voor een vertaalslag naar jouw eigen werksetting. De training wordt op drie dagdelen gegeven verspreid over het schooljaar. De training is op HBO-post niveau. Naast het verplicht bijwonen van de trainingsmomenten is er ook literatuur die moet worden gelezen.

 

Training Breinheldenschool

Het is mogelijk om Breinheldenschool te worden. Naast de training (zoals hierboven beschreven) ronden alle teamleden ook opdrachten af die gekoppeld worden aan de te bestuderen literatuur. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt.

Benieuwd naar andere Breinheldenscholen? Klik hier.

 

Incompany

1. Training voor scholen

incompany live/online: Vanaf € 2995,-

2. Training voor scholen - Breinheldenschool

incompany live/online: Vanaf € 3595,-

Voor een groep tot en met 20 personen. De prijs is afhankelijk van het totaal aantal personen, eventuele reis-/tijdkosten en inhoudelijke voorkeuren. We rekenen het je graag voor.

Recensie

Het team van De Regenboog

Wij hebben de training gevolgd en hebben daarbij heel veel geleerd over de achtergronden. Hierdoor kunnen de leraren Breinhelden nog beter inzetten. We hadden specifieke punten ingebracht die verwerkt werden in de training. Zo was het voor ons echt op maat. We gebruiken Breinhelden in de hele school. En het werkt heel erg fijn. Ook de BSO hanteert de begrippen nu. 

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Nu ook workshops online per open inschrijving

Volg de workshop online per open inschrijving! Leer meer over hoe je Breinhelden kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

We social!