Training voor RT-ers, IB-ers en andere profs

Een unieke kans! Volg een uitgebreide Breinheldentraining. Gegeven door auteur Belinda Herrewijn.

In deze training leer je niet alleen het programma Breinhelden beter kennen. Je leert ook meer over de theorie achter het programma en waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan executieve functieversterking. Ook is er veel aandacht voor jouw rol en is er ruimte voor een vertaalslag naar jouw eigen werksetting. De online training beslaat drie dagdelen. De training op locatie beslaat twee dagdelen. De training is op HBO-post niveau. Naast het bijwonen van de trainingsmomenten is er ook literatuur die moet worden bestudeerd. De training wordt afgesloten met een opdracht. Daarmee wordt de status Breinhelden professional behaald.

 

Literatuur:

Verplicht: Dawson & Guare, Executieve functies bij kinderen en adolescenten, een praktische gids voor diagnostiek en interventie (Hogrefe, 2019). Prijsindicatie: 40 euro.

Aanbevolen: Cooper-Kahn & Foster, Executieve functies versterken op school (Hogrefe, 2019). Prijsindicatie: 20 euro.

Open inschrijving

1. Training open inschrijving (online)

€ 475,- p.p. / 3 dagdelen

Zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur (met tussendoor lunchtijd)

2. Training open inschrijving (op onze locatie)

€ 495,- p.p. inclusief lunch / 2 dagdelen

Onze locatie: Prins Bernhardlaan 4, Alphen aan en Rijn (tegenover het station)

Op dit moment worden er geen training op onze locatie gegeven.

Een (online) training per open inschrijving gaat door bij minimaal 5 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 10 personen.

Betalingsinformatie

Betaling

Let op! De betaling dient via iDEAL (Nederland) of Bancontact (Vlaanderen) voldaan te worden.  U betaalt aan Breinhelden (onderdeel van De Praktijk(4Kids)). Pas na betaling is uw inschrijving definitief. Indien de betaalbevestiging niet voldoet voor uw administratie, verzoeken wij u contact op te nemen met onze administratie. 

Betaalt uw werkgever voor u? Dan dient uw werkgever u aan te melden. Zodra het formulier is ingevuld, wordt uw doorgelinkt naar het betaalsysteem. Uw werkgever kan dan gelijk de betaling voor u voldoen.

Recensie

Rosalie, IB-er en leraar groep 7/8

Ik heb de training per open inschrijving gedaan. Dat deden we deels live en deels online in verband met de corona-maatregelen. Ik vond het een prettige training. Veel geleerd. Ik vind live wel fijner, maar Alphen is voor mij ook dichtbij dus goed te doen. Ik gebruik wat ik geleerd heb veel in mijn eigen klas en ook als IB-er. Veel geleerd. Het werd ook heel leuk gebracht.

Ik schrijf me in voor een training!

"*" geeft vereiste velden aan

Data trainingen en workshops

Data van al onze scholingen, maak een keuze:*

Gegevens school, praktijk of instelling

Adres school, praktijk, instelling*


Gegevens deelnemer

Naam deelnemer*


Mailinglijst*
Privacyvoorwaarden*

Kortingscode

Lijst
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Je vindt daar misschien het antwoord dat je zoekt, zoals of het mogelijk is om een zichtzending te ontvangen enzovoort. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!