Wat vinden gebruikers van Breinhelden?

Breinhelden, doordacht werken aan executieve functies voor groep 1/2 is beschikbaar sinds januari 2019.  Veel scholen werken inmiddels met dit programma om doordacht te werken aan het versterken van de executieve functies van de kinderen in hun klas. Dat vinden we fijn! Uiteraard willen we alle kinderen bereiken! Misschien bekijk je deze site om te bepalen of Breinhelden iets voor jou is. Daar kunnen we je zeker bij helpen. Breinhelden is door verschillende recensenten getest. Zij hebben Breinhelden in hun eigen klas uitgeprobeerd. Zij kunnen je dus als geen ander vertellen hoe Breinhelden werkt in de praktijk! Benieuwd naar hun ervaringen?

Klik op één van de recensenten hiernaast.

Vlog én radiofragment met Jerry Helmers van Crown Media en Dé Nederlandse Debatclub

Jerry Helmers is strategie- en communicatieadviseur. Jerry was één van onze gasten op de boekpresentatie die op 10 april 2019 plaatsvond. Na de presentatie hadden we een interessant gesprek, want zijn executieve vaardigheden niet gewoon mensvaardigheden? En: moet heel Nederland het verhaal van de Breinhelden niet horen? Zo'n leuk gesprek vroeg om een vlog. Bedankt, Jerry Helmers, voor je interesse uit deze bijzondere hoek!

Op 26 april 2019 vertelde Jerry Helmers in de uitzending van BNR Nieuwsradio over Breinhelden en het belang van executieve functies in de volwassenheid. Om als volwassenen succes te kunnen hebben zijn goede executieve functies onontbeerlijk! Luister maar naar dit korte radiofragment. Klik op de afbeelding.

Wij-leren.nl - Kennisplatform voor het onderwijs - schreef een recensie over Breinhelden!

Lees de boekrecensie van redactielid Marleen Legemaat van  Wij-leren.nl. Ook zo benieuwd wat zij van Breinhelden vindt? Klik gauw op de afbeelding.