Recensies

Wat vinden gebruikers van Breinhelden?

Breinhelden, doordacht werken aan executieve functies voor groep 1/2 is beschikbaar sinds januari 2019.  Veel scholen werken inmiddels met dit programma om doordacht te werken aan het versterken van de executieve functies van de kinderen in hun klas.

Dat vinden we fijn! Uiteraard willen we alle kinderen bereiken!

Misschien bekijk je deze site om te bepalen of Breinhelden iets voor jou is. Daar kunnen we je zeker bij helpen. Breinhelden is door verschillende recensenten getest. Zij hebben Breinhelden in hun eigen klas uitgeprobeerd. Zij kunnen je dus als geen ander vertellen hoe Breinhelden werkt in de praktijk! Benieuwd naar hun ervaringen?

Klik op één van de recensenten hieronder:

Vlog en radiofragment met Jerry Helmers van Crown Media en Dé Nederlandse Debatclub

Jerry Helmers is strategie- en communicatieadviseur. Jerry was één van onze gasten op de boekpresentatie die op 10 april 2019 plaatsvond. Na de presentatie hadden we een interessant gesprek, want zijn executieve vaardigheden niet gewoon mensvaardigheden? En: moet heel Nederland het verhaal van de Breinhelden niet horen? Zo'n leuk gesprek vroeg om een vlog. Bedankt, Jerry Helmers, voor je interesse uit deze bijzondere hoek!

Op 26 april 2019 vertelde Jerry Helmers in de uitzending van BNR Nieuwsradio over Breinhelden en het belang van executieve functies in de volwassenheid. Om als volwassenen succes te kunnen hebben zijn goede executieve functies onontbeerlijk!

Luister maar naar dit korte radiofragment door op de afbeelding te klikken.

Wij-leren.nl - Kennisplatform voor het onderwijs - schreef een recensie over Breinhelden!

Lees de boekrecensie van redactielid Marleen Legemaat van Wij-leren.nl. Ook zo benieuwd wat zij van Breinhelden vindt? Klik gauw op de afbeelding.

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Je vindt daar misschien het antwoord dat je zoekt, zoals of het mogelijk is om een zichtzending te ontvangen enzovoort. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!