Over de auteurs

Belinda Herrewijn Auteur Breinhelden

Belinda Herrewijn

Belinda Herrewijn is naast eigenaar, auteur en trainer van Breinhelden, GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP en orthomoleculair therapeut.  Zij heeft jarenlang gewerkt in het voortgezet onderwijs, als docent, remedial teacher, zorgcoördinator en locatieleider. Belinda staat nu aan het roer van verschillende praktijken, waaronder: De Praktijk, De Praktijk4Kids en Bruisend Brein.

Belinda merkt dat bij veel problemen executieve functieproblematiek een grote rol speelt. Daarom heeft zij zich in haar werk altijd beziggehouden met de regelfuncties van ons brein en de zorg-/leerbehoefte die daaruit voortkomt.

 

Esther Monfils Auteur Breinhelden

Esther Monfils

Esther Monfils is, naast Orthopedagoog Leerproblemen, auteur en trainer van Breinhelden. Esther heeft in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht, remedial teacher en intern begeleider. Ook is zij docent geweest op een docentenopleiding en heeft zij door het uitvoeren van diagnostiek en behandeling veel kennis opgedaan over het zich ontwikkelende kind. Esther deelt haar kennis en ervaring graag met leraren en andere professionals.

Breinhelden is ontwikkeld bij De Praktijk4Kids in Alphen aan den Rijn.

Leuk nieuws over een volgend Breinheldendeel!

We schrijven een aanvullend Breinheldendeel! Een deel voor onderwijsprofessionals die in de kleine setting (groepje leerlingen of één op één) met leerlingen werken. Dat deel laten we op dit moment testen! Op gebruik en effectiviteit. Eind april ronden we ons onderzoek af en verwerken we de bevindingen. We verwachten dat dit deel in de zomer van 2022 gereed zal zijn. Ook bij dit deel wordt de uitgave verzorgd door uitgeverij Bazalt!

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Workshops online per open inschrijving

Volg de workshop online per open inschrijving! Leer meer over hoe je Breinhelden kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!