Over de auteurs

Belinda Herrewijn Auteur Breinhelden

Belinda Herrewijn - auteur onderwijsdelen en oefenprogramma

Belinda Herrewijn is naast eigenaar, auteur en trainer van Breinhelden, GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP en orthomoleculair therapeut.  Zij heeft jarenlang gewerkt in het voortgezet onderwijs, als docent, remedial teacher, zorgcoördinator en locatieleider. Belinda staat nu aan het roer van verschillende praktijken, waaronder: De Praktijk, De Praktijk4Kids en Bruisend Brein. Belinda merkt dat bij veel problemen executieve functieproblematiek een grote rol speelt. Daarom heeft zij zich in haar werk altijd beziggehouden met de regelfuncties van ons brein en de zorg-/leerbehoefte die daaruit voortkomt.

Mariska-Kerkvliet-van-Breinhelden-circle

Mariska Kerkvliet - auteur oefenprogramma

Mariska is orthopedagoog en werkt als diagnosticus en behandelaar bij De Praktijk4Kids. Ook werkt zij op een zorgboerderij waar zij jongeren met een lichtverstandelijke beperking begeleidt.  Samen met Belinda werkte Mariska aan het oefenprogramma voor Breinhelden dat bedoeld is voor onderwijsprofessionals, zoals onder andere RT-ers, die in de kleine setting met leerlingen werken.

Esther Monfils Auteur Breinhelden

Esther Monfils - auteur onderwijsdelen

Esther Monfils is auteur van de onderwijsdelen van Breinhelden. Esther is orthopedagoog leerproblemen en heeft in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht, remedial teacher en intern begeleider. Ook is zij docent geweest op een docentenopleiding. Esther heeft zij door het uitvoeren van diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen veel kennis opgedaan over het zich ontwikkelende kind. Op dit moment houdt Esther zich naast haar werkzaamheden als orthopedagoog leerproblemen bezig met het ontwikkelen van leermiddelen, het geven van onderwijsadvies en trainingen op scholen en bij instellingen.

Breinhelden is ontwikkeld door De Praktijk4Kids in Alphen aan den Rijn.

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Je vindt daar misschien het antwoord dat je zoekt, zoals of het mogelijk is om een zichtzending te ontvangen enzovoort. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!