Nieuwe website

We hebben onze website vernieuwd! Had je het al gezien? Wij zijn hier bijzonder trots op. Hierdoor kunnen we jullie nog beter van dienst zijn.

In januari 2019 kwam het eerste deel uit. Met het uitgeven van het eerste deel werd ook de ‘eerste’ website gelanceerd. Gaandeweg moesten we onszelf wel even een spiegeltje voorhouden en onze Spiegelkracht gebruiken. Voldeed de website nog wel aan de voorkeuren van onze gebruikers? Nee eigenlijk niet. Het ging niet altijd goed met het aanmelden voor workshops en veel mensen vonden het niet prettig om de downloads één voor één te moeten downloaden. Ondanks dat alles op de website te vinden was, kon het nog wel beter. We leggen voor onszelf ook graag de lat steeds een beetje hoger :-). Met een beetje Buigkracht, Onthoud- & Doekracht, Aandachtkracht en Doorzetkracht hebben we met onze webdesigner deze nieuwe site gemaakt.

Een nieuw, fris jasje

En wat vind je ervan? Leuk geworden he? We hopen uiteraard ook dat je merkt dat de website een betere versie van zichzelf is geworden. De website is zo echt met eens mee ontwikkeld!

Onze workshops en trainingen vind je nu onder het kopje scholen. Steeds meer en meer weten scholen, maar ook praktijken en onderwijsinstellingen ons te vinden. We hebben daarom onze scholing wat duidelijker geordend. Het enige wat niet veranderd is, is de prijs! Die is nog net zo leuk als altijd.

De boekpresentatie is nog steeds een topper. Elke dag wordt deze wel gekeken! Daarom nog steeds een prominente plaats op de vertrouwde plek!

We wensen je veel plezier op onze site!

Esther Monfils

Esther Monfils schreef samen met Belinda Herrewijn Breinhelden. Ze werken beiden bij De Praktijk4Kids. Esther heeft ervaring in het basisonderwijs als leraar, RT-er en IB-er. Nu werkt zij als Orthopedagoog Leerproblemen en verzorgt zij diagnostiek en behandeling bij kinderen bij wie het leren niet vanzelf gaat.

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Nu ook workshops online per open inschrijving

Volg de workshop online per open inschrijving! Leer meer over hoe je Breinhelden kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

We social!