Breinheldenscholen

Breinheldenschool word je niet zomaar! Daar is wat aan vooraf gegaan. Naast dat deze scholen in elke klas werken aan executieve functieversterking middels Breinhelden, hebben zij ook een uitgebreide training gevolgd en een opdracht voltooid. Scholen kunnen de 'professional-' of 'expert'-status hebben. Hieronder worden de Breinheldenscholen genoemd.

Ook Breinheldenschool worden? Klik hier voor meer info.

 

Basisschool De Tweeklank

Da Costasingel 42

2394 BL Hazerswoude Rijndijk (ZH)

071 - 341 31 62

c.debakker@wijdevenen.nl

Breinheldenschool met expertstatus

Pilotschool van alle Breinheldendelen

De Tweeklank is een visitatieschool. Dat houdt in dat ze open staan voor bezoek van een afvaardiging van andere schoolteams die geïnteresseerd zijn in hoe Breinhelden wordt ingezet een voornemens zijn een training te volgen.

Binnenkort vind je hier meer scholen. Veel scholen zijn bezig met de afronding van de training voor de zomervakantie. Stay tuned!

Sommige scholen kiezen er voor om niet opgenomen te worden in deze lijst.

Leuk nieuws over een volgend Breinheldendeel!

We schrijven een aanvullend Breinheldendeel! Een deel voor onderwijsprofessionals die in de kleine setting (groepje leerlingen of één op één) met leerlingen werken. Dat deel laten we op dit moment testen! Op gebruik en effectiviteit. Eind april ronden we ons onderzoek af en verwerken we de bevindingen. We verwachten dat dit deel in de zomer van 2022 gereed zal zijn. Ook bij dit deel wordt de uitgave verzorgd door uitgeverij Bazalt!

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Workshops online per open inschrijving

Volg de workshop online per open inschrijving! Leer meer over hoe je Breinhelden kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!