Wat leuk: een boekpresentatie!

Ben je benieuwd of Breinhelden iets voor jou is? En wil je er meer over te weten komen? We hebben een korte boekpresentatie opgenomen. Zo kom je meer te weten over het programma.

Net als bij een 'live' boekpresentatie zijn we benieuwd wie zich ervoor inschrijft. Vul daarom je gegevens hieronder in. Als je op 'versturen' klikt, verschijnt er op je scherm een link naar een verborgen video op YouTube. We wensen je veel plezier met het kijken naar onze boekpresentatie.

Je gegevens worden aan ons mailinglijstbestand toegevoegd. Net als jij houden we niet van spam en uitschrijven is supermakkelijk.

Kom maar op met die boekpresentatie!

Hoeveel lettergrepen heeft het woord Breinhelden?


Leuk nieuws over een volgend Breinheldendeel!

We schrijven een aanvullend Breinheldendeel! Een deel voor onderwijsprofessionals die in de kleine setting (groepje leerlingen of één op één) met leerlingen werken. Dat deel laten we op dit moment testen! Op gebruik en effectiviteit. Eind april ronden we ons onderzoek af en verwerken we de bevindingen. We verwachten dat dit deel in de zomer van 2022 gereed zal zijn. Ook bij dit deel wordt de uitgave verzorgd door uitgeverij Bazalt!

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Workshops online per open inschrijving

Volg de workshop online per open inschrijving! Leer meer over hoe je Breinhelden kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!