Breinhelden bestellen

Wat leuk dat je Breinhelden wilt bestellen! Je kunt kiezen voor het onderwijsprogramma of het oefenprogramma. Scroll gauw door.

Heb je vragen? Kijk of je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Je leest daar onder andere of het mogelijk is om zichtzendingen te ontvangen.

Veel plezier met het programma en het versterken van de executieve functies bij jouw leerlingen.

Onderwijsprogramma

Je kunt de boeken bestellen bij Bazalt Educatieve Uitgaven. Ook voor vragen aangaande de uitgave, de downloads en proefhoofdstukken dien je bij de uitgeverij te zijn. Klik op de boeken of neem contact op via uitgeverij@bazaltgroep.nl.

Oefenprogramma

Dit oefenprogramma biedt een volledig uitgewerkt stappenplan om met een kind of klein groepje kinderen gericht te werken aan een specifieke Breinkracht (executieve functie). Het programma omvat tien wekelijkse bijeenkomsten en is uit te breiden met extra oefensessies.

Klik hier om doorgestuurd te worden naar de shop van Bazalt Educatieve Uitgaven.

Breinhelden downloads

Voor gebruikers van Breinhelden stellen wij enkele downloads beschikbaar om het werken met het programma nog makkelijker te maken!

Heb je Breinhelden nog niet? Dan zit je hier op de goede pagina!

Bestel jouw set boeken snel door op de afbeelding van de boeken hierboven te klikken.

Wil je onze boekpresentatie zien?

Wil je de boekpresentatie zien van het Breinheldenprogramma?

Klik hier!

Heb je een vraag?

Wil je met Breinhelden aan de slag en heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen. Je vindt daar misschien het antwoord dat je zoekt, zoals of het mogelijk is om een zichtzending te ontvangen enzovoort. Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We social!